Even kennis maken...

Smalo B.V. is een gerenommeerd allround staalconstructiebedrijf dat maatwerk levert. Onze lassers zijn gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van grote zeeschepen. 

In onze werkplaats in Amsterdam hebben wij de mogelijkheid tot zetten, kanten, walsen en knippen (16 mm). Daarnaast hebben wij de capaciteit door middel van overheadkranen zware onderdelen te kunnen bewerken. Dankzij onze werkboot kunnen we snel en efficiënt reparaties op locatie uitvoeren. Wij bieden ook een aantal uitzonderlijke diensten. Met onze lassnijmachines kunnen we specifieke wensen uitvoeren.

Al meer dan 70 jaar bedienen wij klanten uit binnen- en buitenland met maatwerk op het gebied van scheepsreparatie, onderhoud en staalconstructie. Het bedrijf is in 1946 opgericht door de heer J. Smaal en de heer Lol. Inmiddels staat de derde generatie (Victor Smaal) aan het roer en is Smalo B.V. uitgegroeid tot een modern en klantgericht bedrijf. Maar nog steeds gekenmerkt door het leveren van maatwerk. Klanten waarderen onze persoonlijke aanpak en know-how. Dankzij onze ervaring, internationale kennis, innovatief vakmanschap en een groot netwerk van specialisten kunnen we bijna elk project – groot of klein – realiseren. Wat uw vraag ook is, wij denken graag met u mee. Uiteraard staan vertrouwen en veiligheid bij ons hoog in het vaandel en daarom werken we volgens het VCA* certificering systeem.