Projecten

Onder onze opdrachtgevers bevinden zich gemeente- en overheidsinstellingen, bedrijven uit de scheepvaart, staalsector, aannemerij en waterbouw. Hier vindt u een selectie van recente projecten die wij hebben gerealiseerd.

Kotter wordt verbouwd als kunstobject

Scheepje omgebouwd tot kunst object

Woensdag 18 september hebben wij het oude scheepje (KorKotter Gesiene) verplaatst van uit de Moezelhaven naar het terein van Smalo in de Sonthaven. De Kotter wegende 20 ton is verplaatst m.b.v. het kraanschip Westerschelde van de firma de Klerk B.V. Komende tijd zal het scheepje worden omgebouwd tot kunst object en zal deze in de Port of Amsterdam te bewonderen zijn.

 

Balieleuning

Amsterdams grachten hekwerk

Maandag 19 augustus zijn wij gestart met het herstellen van een balie leuning op de Kromboomsloot / Rechtboomsloot. Deze aanrijding schade herstellen wij voor de firma Dekker infra BV. Na het opnemen van de schade zijn er nieuwe balusters gegoten volgens oud model. Balie leuning wordt op locatie door Smalo geplaatst en geschilderd.

 

Reparatie reddingsboot

Reddingsboot reparatie

In samenwerking met Hansa Lifeboat Germany hebben wij onder toezicht van DNV-GL klasse bureau reparaties uitgevoerd aan de ophanging en hak van de reddingsboot.

Uitvoeren onderhoud tussenstuk ijzeren buis

Aanpassing leiding

Voor een schip in de Amsterdamse haven passen wij een bestaande leiding aan zodat hier een nieuwe afsluiter tussen kan worden gemonteerd. 

Renovatie afmeerboeien

Renovatie afmeerboeien

In opdracht van Tijsterman hebben wij twee afmeerboeien gerenoveerd. Het staalwerk is vernieuwd en we hebben een rubberen fender aangebracht in de bovenste rand. Na de reparatie zijn de boeien gestraald en voorzien van een nieuwe conservering. Ook hebben we de nieuwe kettingen verzorgd voor de verankering van de meerboeien.

Reparatie dieplepelbak

Reparatie dieplepelbak

We hebben een dieplepelbak waarvan de tanden, messen en bodem waren doorgesleten voorzien van een nieuwe HARDOX bodem plaat en een nieuw mes waarop tanden zijn gemonteerd d.m.v. laswerk. Deze dieplepelbak wordt gebruikt voor de beton en asfalt recycling.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Met onze werkzaamheden hebben we al vele klanten blij kunnen maken. Ook als onze expertise niet geheel aansluit op uw vraag kan ons uitgebreide netwerk van partners en specialisten uitkomst bieden. De koffie staat klaar!